A technológiai vállalatok térnyerésének jótékony hatásai az irodapiacra

A technológiai vállalatok térnyerésének jótékony hatásai az irodapiacra

A CBRE EMEA (Eurpe, Middle-East, Africa) iparági jelentéséből kiderül, hogy az elmúlt években egyre inkább megfigyelhető volt a technológiai vállalatok irodapiacon betöltött kimagasló szerepe. Köszönhető ez annak, hogy a technológiai fejlődés egyre rohamosabb tempóban diktálja a versenytársakkal szembeni lépéstartást, illetve lépéselőnyre való késztetést, amelyhez több száz fős személyzeti gárda befogadására képes irodaházakra van szükség.

Az iparág fejlődésének köszönhetően egész Európában érezhető az irodaházak iránti kereslet, valamint a befogadó területek növekedése. Ez alól Magyarország sem kivétel, s mindezt jól példázza, hogy Budapest ad otthont az Európai Innovációs és Technológiai Intézetnek, amely a 11. kerületi Infoparkban foglalta el helyét. Az új irodák iránti keresletet tekintve az elmúlt években az IT, hardver és telekommunikációs szektorok töltöttek be jelentős szerepet.

Budapest közlekedési hálózatának- és az egyedülálló építészetei stílusának köszönhetően hosszú távon teremt otthont minden olyan vállalkozásnak, akiknek fontos a kényelem, az egyediség és egy élhetőbb közegnél többre vágynak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk önnek cége minden igényt kielégítő, új otthonának megteremtésében – a Science Parkban!