Ötletpályázatot indít a Science Park

Ötletpályázatot indít a Science Park

A Science Park irodaház tavalyi arculatváltása után idén megkezdődnek az épület külső és belső felújításának munkálatai is. Az épület tulajdonosa úgy határozott, hogy a mintairoda kialakítására egy ötletpályázatot ír ki annak érdekében, hogy a Science Park megújulása figyelembe vegye a jövő munkavállalóinak igényeit is.

Az 1 000 000 Ft összdíjazású ötletpályázatban részt vehetnek Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karának, vagy a MOME Építészeti Intézetének harmadéves, negyedéves és végzős hallgatói, egyénileg,  vagy maximum két fős csoportban. A pályázók feladata egy kb. 150 m2 területen elhelyezkedő, több funkcióval is rendelkező mintairoda, avagy „showroom” látványtervének kidolgozása. Az ötletpályázatra jelentkezés a pályázati anyag beadásával történik, amelyre április 18-áig van lehetősége a jelentkezőknek, a pályázati felhívásban megadott elérhetőségeken.

Helyszíni bejárás:
2017 március 24. péntek 9:30
Science Park B épület lobby
1117 Budapest Irinyi József u. 4-20.

A pályázatokat bírálói bizottság értékeli és díjazza, többek között Nagy Iván DLA, a BME-ÉPK Ipartanszékének egyetemi adjunktusa, Fülöp Krisztina, belsőépítész, a MOME oktatója, valamint Massányi Tibor a DVM Group ügyvezető partnere. A beérkező pályázatok közül a bizottság kiválasztja a legjobb három munkát, melyeket a készítők az eredményhirdetésen mutathatják be a szakma és a sajtó képviselőinek.

Science Park Ötletpályázat Felhívás

Nyilatkozatok Science Park Ötletpályázat

Science Park showroom tervcsomag

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket az alábbi elérhetőségeken várjuk:
Insomnia Reklámügynökség Kft.
1055 Budapest Kossuth tér 18. I. emelet (baloldali lépcsőház)
Várady Judit
Mobil: +36 30 637 1635
varady@insomnia.co.hu
sciencepark@insomnia.co.hu