Ebéd + kávé + kanapé = elégedett munkatárs?

Ebéd + kávé + kanapé = elégedett munkatárs?

Az egyszerű válasz az, hogy igen. A CBRE ingatlan-tanácsadó „Millennials: Myths and Realities” című kutatása szerint az Y generáció körében első helyen szerepel a megfelelő céges étkezési lehetőség a munkahelyi lehetőségek között, de egy kávézó közelsége is kiemelten fontos számukra, csak úgy, mint a pihenőhelyiségek megléte.

A megújulás előtt álló Science Park kíváncsi volt arra, hogy a jelenleg ott dolgozók miként értékelik az irodaház által nyújtott lehetőségeket. Ezért felkérte a munkatársaim.hu szakembereit egy független kutatás elvégzésére. Első körben a cél az, hogy segítsenek megismerni az irodaházban dolgozók véleményét a jelenlegi munkakörülményeikről. Az együttműködés során szerzett információkat a Science Park mind a küszöbön álló, mind a hosszabb távú fejlesztések tervezésénél is fel tudja használni.

Jó hír, hogy az első helyre rangsorolt céges étkezési lehetőségek tekintetében a Science Park jelenleg is szinte tökéletesen megfelel az elvárásoknak. Az idei és jövő évben megvalósuló beruházásnak köszönhetően olyan sokszínű közösségi terek jönnek létre, amelyek segítik a szintén fontosnak ítélt munkahelyi kikapcsolódást. Ezek a fejlesztések nem csak az irodaépület belső tereit, de az azt körülvevő, kiváló adottságú zöld területeket is érintik. Ennek köszönhetően az irodában dolgozók a szabadban is kellemes perceket tölthetnek majd el, legyen szó egy lazább megbeszélésről, munkáról, vagy egy kis ebéd utáni lazításról.

A munkatársaim.hu adataiból az is kiderült, hogy megkérdezettek megfelelőnek ítélték a Science Park irodaház megközelíthetőségét és a tömegközlekedés elérhetőségét, a munkakörülményeket összességében pedig a válaszadók majdnem fele kiválónak értékelte.

Az említett munkahelyi tényezők megfelelő színvonala azért is fontos, mert a fenti, Y generáció körében végzett kutatás arra is rávilágított, hogy a munkavállalók majd negyede hajlandó munkahelyet váltani a jobb munkakörülmények érdekében még akkor is, ha az több utazást jelent, vagy ezért egy kisebb, kevésbé ismert vállalat lesz a munkaadójuk.

Szeretné, ha irodája ideális munkakörülményeket biztosítana dolgozói számára? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk önnek az ideális munkahely megteremtésében – a Science Parkban!